Dags att skicka in bidrag till Medicinteknikdagarna 2017

20253Nu är det dags att skicka in bidrag till  Medicinteknikdagarna i Västerås 10-12 oktober 2017. Medicinteknikdagarna är en nationell årlig mötesplats inom medicinsk teknik för aktörer verksamma inom sjukvård, forskning och industri. Konferensen brukar locka ett stort antal deltagare och utställare.

Svensk förening för Medicinsk Teknik och Fysik (MTF) arrangerar i år tillsammans med Mälardalens Högskola och Region Västmanland  Medicinteknikdagarna som hålls på Aros Congress Center i Västerås den 10-11 oktober 2017 . MTD vill gärna att så många som möjligt presenterar sina aktiviteter som föredrag eller posters- bidrag från medicinteknisk verksamhet inom forskning, sjukvård eller industri. Anmälningarna vill de ha  senast 2 maj 2017.

Läs mer>>

Share this:
facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
 • Visiting address

  MedTech West
  Röda stråket 10B - "MedTech West house"
  Sahlgrenska University Hospital
  413 45 Göteborg


  Get in Touch

  Henrik Mindedal
  Director of Medtech West
  henrik.mindedal@medtechwest.se

 • Founders
  Detta projekt delfinansieras av Europeiska Unionen.