Är du vår biträdande föreståndare?

Vår verksamhet växer! Därför söker vi nu en biträdande föreståndare.

MedTech West söker en biträdande föreståndare som tillsammans med föreståndaren har i uppdrag att leda, förbättra, utveckla och bredda verksamheten så att den blir ännu mer framgångsrik.

Arbetet innebär bland annat att du:

  • planerar och genomför olika aktiviteter med forskargrupperna som har koppling till MedTech West
  • planerar och genomför aktiviteter som sammanför forskargrupperna vid MedTech West med forskare inom vården, vid andra centra, institut och med företag
  • ansvarar för överblicken av pågående och kommande forskningsprojekt och samarbeten
  • på olika sätt underlättar för forskningsprojekt att få resurser och medel från innovationsstödsaktörer i regionen, nationellt och internationellt
  • rapporterar genomförda aktiviteter och är behjälplig med andra uppgifter som rör MedTech Wests verksamhet
  • i olika sammanhang representerar MedTech West

Din profil

Vi söker dig som är initiativrik, driven, självgående och brinner för medicinteknik.

Du har relevant högskoleutbildning (naturvetenskap/teknik eller medicin, gärna med egen forskningserfarenhet) och flerårig erfarenhet av innovationsfrämjande arbete och/eller industrierfarenhet.

Du har förståelse för akademiska forskares villkor, företagens behov av medicinteknisk och klinisk forskningskompetens, och vårdens behov av nya lösningar.

Nätverk inom medicinteknik och erfarenhet från det västsvenska innovationssystemet är starkt meriterande.

God kommunikativ och nätverkande förmåga är ett krav, samt vana att kommunicera både muntligt och skriftligt på engelska.

Tjänsten är till att börja med en visstidsanställning under perioden 2018-04-01 till 2018-12-31. Arbetsplats är MedTech West, Röda stråket 10B, Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

För mer information, vänligen kontakta Henrik Mindedal, föreståndare för MedTech West, på telefon 0708-88 84 45 eller e-post henrik.mindedal@medtechwest.se.

Vi behöver din ansökan med CV senast 2018-02-18. Maila den till rekrytering@medtechwest.se . Ange “Ansökan Bitr Föreståndare” i ämnesraden.

Om MedTech West

MedTech West är en patientnära samverkansplattform i Västsverige för avancerad forskning, utveckling och utbildning inom medicinteknik. Vårt mål att underlätta och öka gränsöverskridande samverkan mellan vård, industri och akademi.
Centret etablerades 2009 av Sahlgrenska universitetssjukhuset, Chalmers Tekniska Högskola, Göteborgs Universitet, Högskolan i Borås, och Västra Götalandsregionen Regionutveckling.
MedTech West bidrar till att skapa bättre medicinteknisk forskning som ytterst ger bättre framtida vård, fler medicintekniska produkter, företag och arbetstillfällen och bidrar därmed till högre regional tillväxt.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

No Comments Yet.

Leave a comment