Dörröppnare till Nederländerna – Webbinar #1

Dörröppnare till Nederländerna – Webbinar #1

När: 03/05/2022 , 13:00 - 15:00
Plats: Teams
Adress: Online,


Följ med när vi öppnar dörrar till Nederländerna!

Seminarieserie: För svenska medicintekniska företag är Nederländerna en närbelägen marknad, inte bara geografiskt. Den liknar på flera sätt den svenska med en liknande affärskultur, hög IT-mognad, öppenhet och ett strukturerat hälso- och sjukvårdssystem. Generellt ses holländarna också som villiga att ta till sig nya lösningar i vård och omsorg.

Men det finns viktiga skillnader, som är nödvändiga att beakta för att ta sig in på marknaden.Denna seminarieserie syftar till att stötta framför allt mindre svenska medicintekniska företag intresserade av expandera till den nederländska marknaden, och som behöver kunskap om systemet, viktiga aktörer i ekosystemet och initiala kontakter.

Vi öppnar den första dörren till marknaden, genom detta webbinarium med en översikt av den nederländska marknaden and hälsosystemet. Vem levererar vård, vem betalar för vård, hur ser vården ut i olika regioner och vilka reformer är på gång? För att svara på dessa frågor har vi Ron de Graaff, med +42 års erfarenhet av konsultverksamhet för läkemedels- och medicinteknikföretag och med expertis inom finansiering och ersättning av medtech och farma. Rons expertis kompletteras med ett flertal andra talare.

Vi kommer även vid ytterligare två tillfällen lyfta finansiering, ersättning och upphandling samt lyckas med affärer i Nederländerna – innovation, stöd för företag, samarbeten och do’s and dont’s.


När: 3 maj kl 13.00 – 15.00

Var: Teams

Kostnad: Gratis för Swecare-medlemmar och Medtech4Healths nätverk. För icke-medlem 250 sek + moms, No-shows faktureras 250 sek + moms

Anmäl dig senast: April 29, 12:00 CET

Arrangörer: Swecare och Medtech4Health

Mer info: info@swecare.se

Anmäl dig här