Dörröppnare till Nederländerna - Webbinar #2 och #3

Dörröppnare till Nederländerna – Webbinar #2 och #3

När: 31/05/2022 , 14:00 - 15:30
Plats: Teams
Adress: Online,


Följ med när vi öppnar dörrar till Nederländerna!

Medtech4Health och Swecare bjuder in till en gemensam seminarieserie om hälso- och sjukvård och life science i Nederländerna. Är du intresserad av Nederländerna, så häng med och lär dig mer om marknaden, systemet och de rätta ingångarna!

Nederländerna en närbelägen marknad, som på flera sätt liknar den svenska: liknande affärskultur, hög IT-mognad, öppenhet och ett strukturerat hälso- och sjukvårdssystem; dock med viktiga skillnader, att beakta för att ta sig in på marknaden.

Inspelning av detta första webbinariet den 3/5 hittar du här.

Det andra webbinariet erbjuder en djupdykning i market access. Du får råd om kodning, formell och de facto ersättning. Behövs en ny kod eller kan man använda en existerande? Vilka är stegen för att få en ny kodning, och vilka temporära lösningar finns? Hur ska man gå till väga för att ens produkt eller lösning faktiskt ska ersättas av försäkringsbolagen?

Återigen har vi Ron de Graaff, med +42 års erfarenhet av konsultverksamhet för läkemedels- och medicinteknikföretag som guide, tillsammans med Frans van Andel, med +25 år inom market access issues för farma och medtech, och arbete inom farma, CRO’s och WHO.

I vårens tredje och sista webbinarium den 31/5 om den nederländska marknaden har vi bjudit in Netherlands Foreign Investment Agency att berätta om innovationsekosystemet, olika kluster, regionala satsningar och vilket stöd som finns att få. Dessutom får vi höra ett företag som har etablerat sig på marknaden, och ger några tips om hur man drar nytta av de resurser som finns och växer.
Mer information följer, men du kan anmäla dig redan nu, se nedan.


Webbinar #2

När: 17 maj kl 13.00 – 14.30
Var: Teams

Kostnad: Gratis för Swecare-medlemmar och Medtech4Healths nätverk. För icke-medlem 250 sek + moms, No-shows faktureras 250 sek + moms

Anmäl dig senast: 16 maj, 12:00 CET

Arrangörer: Swecare och Medtech4Health
Mer info: info@swecare.se

#2 – Anmäl dig här


Webbinar #3

När: 31 maj kl 14.00 – 15.30
Var: Teams

Kostnad: Gratis för Swecare-medlemmar och Medtech4Healths nätverk. För icke-medlem 250 sek + moms, No-shows faktureras 250 sek + moms

Anmäl dig senast: 30 maj, 12:00 CET

Arrangörer: Swecare och Medtech4Health
Mer info: info@swecare.se

#3 – Anmäl dig här