MedTech West söker biträdande föreståndare som gillar att driva projekt

MedTech West växer! Vi söker dig som vill utveckla, bredda och förbättra vår verksamhet.

Arbetet innebär bland annat att du:

  • planerar och genomför olika aktiviteter med de forskargrupper som har koppling till MedTech West
  • planerar och genomför aktiviteter som sammanför forskargrupperna vid MedTech West med forskare inom vården, vid andra centra och institut samt med företag
  • ansvarar för överblicken av pågående och kommande forskningsprojekt och samarbeten som pågår i MedTech West
  • på olika sätt underlättar för forskningsprojekt att få resurser och medel från innovationsstödsaktörer i regionen, nationellt och internationellt
  • rapporterar och är behjälplig med andra uppgifter som rör MedTech Wests verksamhet
  • i olika sammanhang representerar MedTech West

Din profil

Vi söker dig som är initiativrik, driven, självgående, gillar att driva olika slags projekt och självklart brinner för medicinteknisk utveckling.

Du har relevant högskoleutbildning (naturvetenskap/teknik eller medicin, gärna med egen forskningserfarenhet) och erfarenhet av innovationsfrämjande arbete och/eller industrierfarenhet.

Du har förståelse för akademiska forskares villkor, företagens behov av medicinteknisk och klinisk forskningskompetens, och vårdens behov av nya lösningar.

Nätverk inom medicinteknik och erfarenhet från det västsvenska innovationssystemet är meriterande.

God kommunikativ och nätverkande förmåga är ett krav, samt vana att kommunicera både muntligt och skriftligt på engelska.

Tjänsten är en heltidsanställning. Arbetsplats är MedTech West, Röda stråket 10B, Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg.

För mer information, kontakta Henrik Mindedal, föreståndare för MedTech West, på telefon 0708-88 84 45 eller e-post henrik.mindedal@medtechwest.se.

Vi behöver din ansökan med CV senast 2018-03-19. Maila den till rekrytering@medtechwest.se . Ange “Ansökan Bitr Föreståndare” i ämnesraden.

 

Om MedTech West

MedTech West är en patientnära samverkansplattform i Västsverige för avancerad forskning, utveckling och utbildning inom medicinteknik. Vårt mål att underlätta och öka gränsöverskridande samverkan mellan vård, industri och akademi.
Centret etablerades 2009 av Sahlgrenska universitetssjukhuset, Chalmers Tekniska Högskola, Göteborgs Universitet, Högskolan i Borås och Västra Götalandsregionen Regionutveckling. MedTech West bidrar till att skapa medicinteknisk forskning av hög kvalitet som leder till bättre framtida vård, fler medicintekniska produkter, företag och arbetstillfällen och därmed bidrar till högre regional tillväxt.