Dags att nominera till Innovation Award 2019

På bilden syns samtliga finalister.

Vill du vara med i bilden ovan nästa gång? Få uppmärksamhet för ditt medtechprojekt? Träffa likasinnade under festliga former? Och dessutom ha chansen att vinna 100 000 kronor till din grupp? Då ska du nominera dig själv till Medtech4Health Innovation Award 2019. Det går såklart även bra att nominera en kollega eller samarbetspartner.

Fotot ovan är taget strax efter prisutdelningen av 2018 års pris. Vinnare och finalister fotograferas nedanför scenen tillsammans med en del jurymedlemmar. Prisutdelningen avslutade konferensdelen av Swedish Medtechs årsmöte, en träff med många diskussioner om medicinteknikens roll i framtidens sjukvård. Vinnare 2018 var Lunds universitet Diabetescentrum, Region Skåne, patientföreningar och andra grupper som under Damon Tojjars ledning tagit fram EASY diabetes – AI-baserat beslutsstöd för bättre diabetesbehandling. Det vinnande teamet gick hem med 100 000 kronor – men samtliga finalisters projekt blev uppmärksammade med en film.

Nu letar vi efter 2019 års finalister. Det vill säga person eller personer som jobbar inom svensk omsorg, sjuk eller hälsovård med att implementera medicinteknik. Vi är särskilt intresserade av att uppmärksamma projekt som har implementerats i någon del av Sverige och kan ha nytta av priset som draghjälp för att spridas vidare.

Eftersom vi i två år i rad fått in många nomineringar inom e-hälsoområdet vill vi särskilt nämna att all medicinteknik är välkommen! Sista dag att nominera är 6 februari 2019.

NOMINERA HÄR>>