Informationsmöten om en ny stor utlysning inom hälsa- Ett samarbete mellan Swelife och MedTech4Health

swelife

Medtech 4 Health logo

Sahlgrenska Science Park och MedTech West bjuder gemensamt in till informationsmöten om den aktuella utlysningen. Du kan välja mellan två tillfällen:

Onsdagen den 23 november kl. 12.00-13.00 på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (lunchsmörgås/registrering från kl 11.30)
Klicka här för att anmäla dig>>

Tisdagen den 29 november kl. 08.30-9.30 i Biotech Center (frukost/registrering från kl 8.00)
Klicka här för att anmäla dig>>

Utlysningen öppnar den 21 november 2016 och är ett samarbete mellan de två strategiska innovationsprogrammen Swelife och Medtech4Health med en total budget på 15 MSEK.

Utlysningen Project Proposals to Improve Health riktar sig till samverkansprojekt med mål att avsevärt förbättra diagnos, prevention, monitorering eller behandling av sjukdomar och andra tillstånd som kräver eller kan komma att kräva sjukvård. För att kunna söka ska minst två av sektorerna sjukvård, industri och akademi vara parter i projektet. Dessutom ska slutanvändaren eller mottagaren (sjukvård, patient, kund, brukare etc.) vara aktivt representerad i projektet- antingen som projektpart eller som målgrupp i någon av de föreslagna aktiviteterna. Deadline för ansökan är den 27 januari 2017 kl. 14.00.

All information kommer att publiceras på Vinnovas webbplats.

Under informationsmötet träffar du Henrik Mindedal, Medtech West, och Göran Leonardsson, Sahlgrenska Science Park. De har också möjlighet att besvara frågor direkt efter mötet.
VÄLKOMMEN!
ssplogoLinkedIn660x413px