Innovation Award 2018

Jobbar du inom vård och omsorg med att implementera medicinteknik? Då är hög tid att nominera dig själv och/eller dina kollegor till Medtech4Health Innovation Award!

Medtech4Health Innovation Award vänder sig till dig som arbetar med medicinteknik inom vård och omsorg, och exempelvis har förbättrat för patienter, förändrat era arbetsmetoder eller liknande genom att införa innovativ medicinteknik.

Vad är Medtech4Health Innovation Award?

Det är ett pris som uppmärksammar eldsjälar inom vård och omsorg som gjort något extra för att implementera medicinteknik. Det kan vara allt från att utnyttja digital teknik för att erbjuda vård nära patienten till att införa en ny teknisk produkt.

Vilka står bakom priset?

Det gör Medtech4Health, ett nationellt strategiskt innovationsprogram inom medicinteknik finansierat av Vinnova. MedTech West är västsvensk nod för Medtech4Health, som ska vara en katalysator för att få fler medicintekniska idéer att implementeras i vården, effektivisera hälso- och sjukvård samt stärka den medicintekniska industrin.

Vem kan nominera?

Det kan vem som helst göra. Du kan nominera kollegor, personer du arbetar med eller dig själv.

Vad vinner man?

Prissumman är 100 000 kronor som går till vinnarnas organisation. Dessutom lyfter vi fram alla finalister i videoformat. Finalister (upp till tre personer) är på vår bekostnad välkomna till prisutdelningen som hålls under branschorganisationen Swedish Medtechs årsmöteskonferens.

Vem väljer ut vem som vinner?

Det gör en kunnig extern jury.

Nominera här>>